top of page

Bufalvent és una organització ecologista, conservacionista i social. 

 

Bufalvent - Estudi de la Mediterrània, té com a objectius principals la conservació, l'estudi i la divulgació dels ambients mediterranis, així com totes les activitats que s'hi desenvolupen.

Qui, com, perquè?

 

Bufalvent s'implica amb temes que interessen a la societat i participa activament en els diferents usos de l'ambient mediterrani, sempre amb caràcter constructiu i científic.

 

Els seus membres estan vinculats de forma directe amb l'entorn natural. Així mateix, tot i no estar directament relacionada amb el món universitari, diferents membres de l'associació mantenen contactes amb diferents universitats.

 

Bufalvent té una idea extranya.... un punt de vista diferent...
 
.....una forma amble de mirar l'entorn i d'entendre'l.
No ens agraden els impactes, ni les especies invasores, ni la destrucció de la natura... ni els problemes sense sol·lucions..... creiem en un medi ambient canviant en constant evolució i transformació, on tots hi hem de conviure d'una forma equilibrada. 
La natura es canvi i evolució.
Els nostres projectes, s'involucren amb accions per estudiar, conservar, millorar i divulgar la natura amb una visió positiva.
 
Ens involucrem en allò que ens agrada, i ho fem amb ganes!
No volem els mateixos resultats de sempre, volem anar més enllà, per això tots els nostres projectes són creatius i innovadors.

Així doncs, us convidem a conèixer una mica més  Bufalvent i les tasques que realitza.

Estudi, difusió, conservació i millora del medi ambient

bottom of page